• lianatech.fi
Prenumerera på RSS Prenumerera på nyheter Logga in
LianaPress LianaPress
  • Pressmeddelanden
  • Nyhetsrum
  • Prenumerationer
  • Information om tjänsten
  • Kontakta oss
LianaPress
  • Pressmeddelanden
  • Nyhetsrum
  • Prenumerationer
  • Information om tjänsten
  • Kontakta oss
Logga in
Prenumerera på RSS Prenumerera på nyheter
Editor Helsinki Oy / wematchu.com

Chefstein driver utveckling i professionella kök och bekämpar matsvinn

Editor Helsinki Oy / wematchu.com
15.3.2022, 09:00

Arbetet i ett proffskök är kritiskt och kräver precision med ett betydande antal nödvändiga uppgifter för bland annat egenkontroll. Den tid och energi detta tar kan användas mer produktivt och kreativt om rutinerna för egenkontroll och kökshantering delegeras till framtidens digitala medarbetare i professionella kök, nämligen användarvänliga SaaS plattformen Chefstein.

Fredman är en av de ledande aktörerna för automatiserad egenkontroll och kökshantering i Finland. Cirka ettusen professionella kök inom privata och offentliga sektorn i vårt grannland litar på Chefstein. 

Ökad säkerhet dygnet runt

Chefstein är ett digitalt system för kökshantering. Med plattformen hanteras arbetsuppgifter, egenkontroll, matsäkerhet, hygien och reduktion av matsvinn i det professionella köket. Det är en lättanvänd medarbetare i köket som arbetar dygnet runt. Systemet larmar om avvikelser i köket även när personalen inte är på plats, vilket garanterar matsäkerheten. 

– Chefstein skapar rationalitet och motivation för arbetet i professionella kök, säger Arto Mustikkaniemi, ansvarig internationell verksamhet Fredman Group. Arbetstiden kan användas bättre än till mätningar som kan automatiseras. Proffs vill skapa fantastiska maträtter och upplevelse. Med Chefsteins hjälp frigörs utrymme för det.

Mindre svinn – större hållbarhet

Förebyggande av mat- och förpackningssvinn i köket är en konkret gärning för hållbarhet som Chefstein bidrar till. Matsvinnet består idag av en omfattande mängd, och att reducera det räknas som en av nycklarna i omställningen till ett hållbart samhälle. 

– Redan genom att bara mäta och följa data med hjälp av Chefstein har våra kunder lyckats minska sitt matsvinn med ca 20 procent, säger Arto Mustikkaniemi.

Mat och dryckTeknik

Tillgängliga filer

fredman-1.jpg

Storlek: 0,12 MB Typ: jpg Upplösning: 1000x667

Ladda upp en fil

fredman-1.jpg

Storlek: 0,12 MB Typ: jpg Upplösning: 1000x667

Ladda upp en fil


Mer om utgivaren

Editori Helsinki Oy 

valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | Wematchu.com

Editor Helsinki Oy / wematchu.com

Editor Helsinki Oy / wematchu.com

Utgivarens nyhetsrum

De senaste pressreleaserna från utgivaren

De senaste nyheterna från branschen

Editor Helsinki Oy / wematchu.com

Editor Helsinki Oy / wematchu.com

LianaPress

  • Pressmeddelanden
  • Nyhetsrum
  • Prenumerationer
  • Information om tjänsten
  • Kontakta oss
  • Integritetspolicy

Branscher

  • Affärsverksamhet / ekonomi Annonsera Arbetsliv Bioteknik Båtliv Datorer Datorhårdvara Dekoration Detaljhandel Djur/husdjur Ekonomi Elektronik Energi Familj Fastigheter Finans
  • Flyg- och rymdsektorn Fordonsindustri Fotografi Fritid Försäkring Hantverk Hemland Ideell verksamhet Idrott Informationssäkerhet Ingenjörskonst Internationellt Jordbruk Juridik Kemikalier Konstruktion
  • Kultur och konst Landsbygd Livsstil Logistik och transport Marknadsföring Mat och dryck Media Medicinska frågor Metallindustri och metallurgi Militär Miljö och natur Musik och underhållning Pappersindustri Politik Programvara Publicistik
  • Religion Skog och trä Sociala tjänster Sport / fritid Statlig verksamhet Städer och provinser Säkerhet Tecknade serier Telekommunikation Tillverkning Toppnyheter Trädgårdsarbete Turism Utbildning Vetenskap
 
  • http://suomalai...
  • http://www.dnb....
  • http://www.busi...
  • https://www.goo...
  • https://www2.de...
  • https://www.iab...
  • https://www.inc...
  • Medlem i Swedis...

© Liana Technologies